Не стига че Хейли Бийбър преживява труден период, докато съпругът ѝ Джъстин се бори със заболяването, парализирало част от лицето му, но сега нови неприятности застигат модела.

Хейли Бийбър, Rhode и пускането на собствената й марка козметика

Хейли Бийбър по пътя към съвършенството

Новата й марка козметика ни обещава сияйна кожа

Едва преди броени дни тя пусна на пазара собствената си линия козметични продукти, кръстена Rhode. И едва ли е очаквала, че във връзка с новия ѝ бизнес ще ѝ бъде заведено дело.

Но модната компания RHODE смята, че Хейли нарушава търговската им марка заради съвпадението на имената и затова подава официално оплакването си в съда.

Уточняваме, че Роуд (Rhode) е второто име на модела, затова и го избира за своя бранд.

Модната компания обаче, която е основана още през 2013 г. твърди, че съвпадението на наименованията поражда "объркване на пазара" и вреди на репутацията ѝ.

Освен това обясняват, че са наистина притеснени и разочаровани от факта, че млада жена, на която са се възхищавали, се опитва да разруши фирмата им.

Затова и исканията им, отправени към съда, са следните. Първо, да се разпореди Хейли да спре да използва името Rhode за марката си. И второ, да преименува козметичната си линия, за да бъде предотвратено каквото и да било объркване, пише People.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, възстановяването на певеца и отмяната на още концерти

Как продължава борбата със заболяването на Джъстин Бийбър

Певецът отменя още концерти

Коментар по случая от страна на Хейли обаче, все още няма.