Като имаме предвид колко време и усилия коства грижата за кожата на мнозина от прочутите дами, нищо чудно, че редица от тях се захващат със свой козметичен бизнес.

Хейли Бийбър и как поддържа кожата си в идеално състояние

Простият съвет на Хейли Бийбър за блестяща кожа

Защо да не се възползваме

Според Hypebae, в момента и топ моделът Хейли Бийбър разработва собствена марка за разкрасяване, която може да се казва Rhode (от второто й име).

Все пак от сайта уточняват, че официално съобщение по въпроса все още няма. И добавят, че вероятно 24-годишната звезда ще предлага различни козметични продукти за кожа и коса, включително грим и аромати.

Това не е първият опит за частен бизнес на Хейли Бибър, при това в същата сфера. През април 2019 г. тя се опитва да патентова търговската марка Bieber Beauty, но така и не успява, защото звучи доста сходно с вече запазената Justin Bieber от 2010 г.

Във Facebook поредицата на звездната двойка Watch, Хейли споделя, че е "супер в грижата за кожата" и дори помага на съпруга си Джъстин да се справи с акнето.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, ревността и семейните им скандали

Семейните скандали на Джъстин и Хейли

Кой е по-ревнив и избухлив

Вероятно това ще е едно от направленията, в което ще развие бранда си. А като знаем колко разчита на океанската вода в грижата за собствената кожа, като нищо да включи и нея в състава на продуктите си.