Хейли Бийбър, съпругата на поп изпълнителя Джъстин Бийбър, има сияйна кожа, което прави впечатление на всички. Само един поглед на снимките й в Instagram е достатъчен, за да се убедим в това.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и готови ли са да имат деца

Готови ли са Джъстин и Хейли за деца

Всяко нещо с времето си

24-годишният модел обикновено е с много малко грим, но изглежда блестящо. Мнозина биха си помислили, че това се дължи на козметиката и професионалистите, които се грижат за нея.

Но всъщност нейната тайна за страхотна кожа е съвсем проста: ходенето на плаж. "Кожата ми се чувства най-добре, когато съм край океана", казва 24-годишният модел пред Baazar.

"Солената вода е най-добрият козметик и открих, че природата успокоява най-много чувствителната ми кожа."

"Моята козметична философия се състои в това, да използвам естествени почистващи и подхранващи продукти. Наскоро открих широка гама от тях и вече редовно ги употребявам", довери моделът.

Хейли използвала времето, изкарано в карантина, за да експериментира с продукти за кожата. Използвала различни маски за лице и масажите против бръчки гуа ша. 

Гуа ша, масажът с полускъпоценни камъни, кога и как да го практикуваме

Какво е гуа ша и как да я ползваме

Ползите са многобройни

Така, прибавено към "океанските процедури", лицето й винаги изглежда свежо и сияйно. А ние ще се възползваме от съветите й при първа възможност.