След като дълго време бяха приятели, а след това и гаджета, които няколкократно се събираха и разделяха, Хейли и Джъстин Бийбър все пак си казаха заветното "да" пред олтара през 2018 г. През последната година обаче животът ги срещна с не малко предизвикателства, сред които и здравословни проблеми. Въпреки всички изпитания, двойката доказа, че заедно е по-силна и успешно може да преодолее всяко едно от тях.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, Justice, Lucca Summer Festival и завръщането след синдрома на Рамзи Хънт

Джъстин Бийбър след заболяването

Добри ли са новините

В последното си интервю за Harper's Bazaar Хейли Бийбър разказва повече за трудните моменти, за брака си с Джъстин, както и за собственото си модно вдъхновение.

Тя признава, че влага доста работа в семейния живот, а съпругът ѝ Джъстин все още е и неин най-добър приятел.

"Той е най-добрият ми приятел, но все още отнема доста работа, за да се получи. И знам, че след това, когато децата се появят, ще дойде ред на един изцяло нов начин, по който ще трябва нещата да заработят."

А щом става въпрос за здравословните проблеми, с които Хейли и Джъстин се сблъскаха тази година, тя споделя, че никой изобщо не ги е очаквал, не е имало как да ги предвидят и затова и двамата са реагирали винаги в движение.

"Трябва да откриеш как да се справяш, щом ти се случи". И допълва, че важното в трудните ситуации е човек да не е сам:

"Има причина да се казва: "в добро и в зло". Наистина е така!"

Припомняме, че по-рано тази година Хейли беше хоспитализирана заради кръвен съсирек в мозъка. А първоначалните симптоми, които е усетила, действително са били плашещи - подобни на инсулт, както ги определя самата тя.

По-наскоро пък Джъстин призна, че страда от синдром на Рамзи Хънт. Заболяването се е появило след рядко усложнение от вирусна инфекция и временно бе парализирало половината от лицето му.

Но ето, че вече здравословните проблеми както на Хейли, така и на Джъстин са преминали. И то благодарение и на взаимната им подкрепа и силна любов, доказателство за която са и думите на Хейли:

Хейли Бийбър, Rhode, собствената ѝ линия с козметични продукти и защо модна марка съди модела

Нови неприятности за Хейли Бийбър

Защо модна марка реши да съди модела

"Може да отлетя на някъде, да отида и да свърша работа, но нямам търпение да се върна и да си прекарваме времето заедно. И имам чувството, че това е заради усилията, които бяха положени и от двете страни."