Изминаха почти два месеца откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда от заболяване, довело до частична парализа на лицето му. Тогава стана и ясно защо взе решението да отмени концерти от световното си турне. Разбираемо е и защо феновете бяха разочаровани, но и търпеливи към певеца, а сега пък той на свой ред прави жест към тях.

Джъстин Бийбър, синдром на Рамзи Хънт и подновява ли певецът световното си турне Justice

Завръщането на Джъстин Бийбър

Кога ще го видим отново на сцена

Джъстин е подновил световното си турне Justice и е изпълнил един от първите си концерти в Италия, по време на фестивала Lucca Summer Festival.

След завръщането си на сцена той качва развълнуван пост в Instagram профила си. Явно певецът е нямал търпение почивката му от музиката да приключи, както личи от написаното от него в описанието: "Обичам ви, хора и ми липсвахте."

Тези думи са придружени от няколко снимки на Джъстин по време на изпълненията. От тях се вижда, че за щастие е възстановил добрата си форма и е все така енергичен.

Това доказва и видеото от концерта, което е качила съпругата му Хейли в стори в Instagram. "Едно нещо, което знам със сигурност е, че този мъж няма да се откаже", пише тя.

Добрата новина за подновяването на турнето идва почти два месеца след отлагането му заради поставената на Джъстин диагноза синдром на Рамзи Хънт. Това състояние възниква, когато вирус засегне нерв в главата и при певеца е причинило пълна парализа на половината от лицето му.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, възстановяването на певеца и отмяната на още концерти

Как продължава борбата със заболяването на Джъстин Бийбър

Певецът отменя още концерти

Явно Джъстин вече се е възстановил, благодарение и на отдадените грижи на Хейли, и сега вече спокойно отново може да продължи турнето си. Следващите изпълнения ще са в Дания, Швеция, Норвегия и Финландия, пише Seventeen.