Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-горещите двойки сред знаменитости и затова съвсем естествено е феновете им да искат да научат и по-пикантни подробности около сексуалния им живот.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес, драмата помежду им, която започна в интернет и как се справя с троловете моделът

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Моделът си признава всичко

Честно казано, не ни се вярваше, че Хейли Бийбър някога би изпаднала в точна конкретика именно на тази тема, но останахме изненадани от искреността ѝ.

В епизода от подкаста Call Her Daddy, на който гостуваше и призна цялата истина за драмата със Селена Гомес, Хейли издаде и няколко любопитни подробности за секса с Джъстин Бийбър.

Водещата доста смело подхваща темата с провокативното: "Преведете ме стъпка по стъпка през секса ви с Джъстин Бийбър."

"О, Боже мой", от своя страна възкликва Хейли, признавайки си, че никой никога досега не я е питал за сексуалния ѝ живот. Водещата обаче успява да предразположи модела, като ѝ задава по-конкретния и уж безобиден въпрос дали се наслаждава повече на сутрешния или пък на вечерния секс.

Хейли съвсем искрено си признава, че предпочита да го прави вечер, но сутрините също ѝ харесва. След като отговаря обаче допълва също, че се колебае да говори за "тези неща", защото си мисли, че родителите ѝ вероятно я слушат в момента, а и предполага, че хората и не се вълнуват толкова от сексуалните преживявания на жените.

Водещата отново убеждава Хейли, че от разговора им има смисъл и след това веднага се възползва да полюбопитства дали някой "някога се е опитвал да прави тройка" с двойката.

"Не", категорична е Хейли, като набляга на това, че тази идея, макар и звучаща забавно и вълнуващо, не я интересува, а и не мисли, че би проработила за двама им с Джъстин.

Пикантните признания на модела обаче далеч не свършват тук. Докато все пак още се притеснява тя разкрива, че със съпруга си имат еднакви любими пози, като ги редуват често и гледат винаги да правят нещо различно.

За любимата си поза в секса, Хейли също си споделя открито, отново благодарение на настоятелността на водещата. "Наистина харесвам кучешкия стил", признава тя.

В края на най-пикантната им част от разговора моделът разказва малко и за секси нещата, които Джъстин прави, за да я възбуди, пише People.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и романтичната драма помежду им

Ще разберем ли истината за драмата между Хейли Бийбър и Селена Гомес

Когато само един Джъстин Бийбър не стига

"За мен целувката е голяма работа, сякаш това е голямо нещо за мен, винаги е било, точно както в живота ми, преди да се оженя. Бихме могли буквално да си лежим и да говорим преди това и просто да водим наистина забавен разговор", споделя още Хейли Бийбър.