Хейли Бийбър обещава - Хейли Бийбър изпълнява. Години след като драмата им с Джъстин Бийбър и Селена Гомес така и няма край, моделът най-накрая си призна.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и романтичната драма помежду им

Ще разберем ли истината за драмата между Хейли Бийбър и Селена Гомес

Когато само един Джъстин Бийбър не стига

Вчера стана ясно, че Хейли Бийбър ще разкрие истината за това дали в крайна сметка е откраднала гаджето на Селена Гомес в епизод от подкаста Call Her Daddy. И ето че днес вече знаем отговора на този с години разискван въпрос. Моделът удържа на думата си и съвсем открито сподели истината.

"Мога да кажа, категорично, съвсем ясно, никога не съм била с него, когато той е имал връзка с някого - това е крайно", категорична е Хейли Бийбър.

Снимка 589170

Източник: GettyImages

В разговора си с водещата тя разкрива още, че характерът ѝ просто не е такъв, че да си позволява да се забърква в нечия връзка. Поведение, което определено може да бъде за пример на много жени.

Хейли признава, че проявява разбиране за силното внимание към брака им с Джъстин, както и към това, че феновете все още не спират да коментират предишните му връзки. Особено тази със Селена Гомес - все пак те двамата бяха гаджета цели осем години и една от любимите двойки сред знаменитостите.

След раздялата им през 2018 г. обаче и предложението на Джъстин за брак към новата му приятелка Хейли едва месеци след скъсването, мнозина подхванаха слухове за драма между тримата. И по-конкретно - в интернет активно се обсъждаше, че Хейли едва ли не е откраднала гаджето на Селена Гомес, пише People.

Снимка 589169

Източник: GettyImages

След като обаче моделът си признава, че в крайна сметка в тези твърдения няма нищо вярно, водещата на подкаста няма как да не я попита и какво е отношението ѝ към интернет троловете. Точно тези хора, които се занимават с измислянето на драми в онлайн пространството.

"Не сте длъжни да ме харесвате, но вярвам, че каквото и да става, винаги може да има взаимно уважение между хората", казва Хейли.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и четвъртата годишнина от сватбата им

Хейли и Джъстин Бийбър - четири години по-късно

Специалният ден на семейството

Думи, които, както и предишните ѝ, звучат сякаш може да се поучим от тях. Хейли просто ни показва, че в нито една ситуация не трябва да оставаме длъжни на хейтъри или още по-малкото на съвсем непознати хора. В същото време обаче не бива и да изневеряваме на принципи си, а винаги да се водим от моралните и етични примери в живота ни.