Да си известна личност не е чак толкова лесно, колкото повечето хора си мислят. А и на звездите им се случва да преживяват неприятни случки.

Хари Стайлс, наградите BRIT и Gucci тоалетът на изпълнителя

Цървулите на Хари Стайлс

Поредна модна провокация

В предаването на Хоуърд Стърн за радио SiriusXM Хари Стайлс сподели, че на Свети Валентин няколко мъже са се опитали да го ограбят, като дори са го заплашили с нож.

Стайлс уточнява, че на празника на влюбените е решил да направи вечерна разходка из улиците на Хампстед, кварталът, в който живее, слушайки музика. Бил е без охрана, защото предпочита, когато може, да бъде сам, за да не си мислят хората, че се е възгордял прекалено много.

В един момент обаче няколко мъже го заобикалят и го питат дали иска да си купи канабис. Стайлс, разбира се, отказва, но тогава бива запитан какво може да предложи той.

След като дава на нападателите си парите, които е носил със себе си, те искат да отключи телефона си и да им го даде. Хари Стайлс обаче отказва да го направи, защото не е искал да загуби всички снимки, контакти и записи на песни, които е съхранявал на устройството си.

Ансел Елгорт, Езра Милър, Little Nas X, Хари Стайлс и модата с грима при мъжете

Грим за мъже - тенденцията на 2020 г.

Какво да очакваме сред знаменитостите

Това ядосва мъжете и един от тях повдига блузата си, за да види изпълнителят, че има нож. Тогава и късметът на Стайлс се усмихва, защото две коли се задават по улицата и той използва момента, за да побегне. За щастие нападателите не са го последвали, но и нито една от колите не е спряла, за да му помогне.

Хари Стайлс, албумът му Fine Line, Камил Роу и изневерил ли е изпълнителят

Изневерил ли е Хари Стайлс на бившата си

Албумът Fine Line може да крие някои отговори

Измъкването му не е било особено лесно, защото е носил панталони с широки крачоли, с които се тича доста трудно. Хари Стайлс твърди, че мъжете не са имали представа кой е той,а просто са искали да вземат каквото могат от него, пише CNN.