При всяка своя поява Хари Стайлс успява да ни изненада не само с гласовите си заложби, но и със стила си. Няма как да го сбъркаме с лака за нокти, перлените колиета, дантели, шалчета и какви ли още не аксесоари, които мнозина биха определили като не особено мъжки.

Снощи, 18 февруари, на раздаването на наградите BRIT, Стайлс привлече вниманието към себе си още от червения килим.

Той избра изцяло марката Gucci - от главата до петите, но в най-коментираната част от него определено се превърнаха обувките - черни, гумени и точно като на баба на село. С тази разлика, че струват няколко хиляди долара.

Снимка 467408

Източник: GettyImages

Обувките, познати под името Mary Janes, са от колекцията есен/зима на модния бранд и внасят ретро полъх в тоалета на изпълнителя. Това е първият път, в който виждаме този модел като част от мъжка колекция (не, че на Хари му пречи да носи женски дрехи), пише Paper.

Но това не бе единствената модна изненада от Стайлс. На партито след раздаването на наградите той се появи с яркожълт костюм от пролетната колекция на Marc Jacobs.

Снимка 467406

Източник: GettyImages

А в последствие се оказа, че колежката му Лейди Гага е избрала същия тоалет, само че в черен цвят. Явно границите на мъжката и женската мода вече са тотално размити...