Хари Стайлс определено се справя доста добре след разпадането на One Direction. Вече може да се похвали и с цели два самостоятелни албума. Вторият - Fine Line, излезе в петък, 13 декември. 

Хари Стайлс, Кендъл Дженър и излизат ли двамата отново

Заедно ли са Кендъл Дженър и Хари Стайлс

На хората много им се иска

В интервю за вечерното шоу на Греъм Нортън изпълнителят каза, че при първия албум (Harry Styles) е изпитвал по-голямо напрежение - за да не обърка нещо. Докато при втория е оставил напрежение настрана и се е насладил на процеса.

Според Metro, в песента "Falling" Хари Стайлс е вкарал доста лични преживявания. Сайтът твърди, че всъщност с парчето Стайлс признава, че е изневерил на последната си приятелка - Камил Роу.

Двамата започнаха да излизат през 2017 г., но само година по-късно се разделиха. Причината сайтът да смята, че с текста на песента Стайлс разкрива изневяра, са части от нея, които гласят, че е сам в леглото и няма кой да вини за случилото се, освен любопитните си ръце и алкохола.

Друга песен от албума - "Cherry", изпълнителят казва, че е посветена на негова бивша, без да споменава конкретни имена. В нея той пее за това как му липсва акцентът на въпросната дама. Парчето пък завършва със съобщение от гласова поща, в което се чува как жена говори на френски.

Лиъм Пейн, LP1, "Both Ways", бисексуалността и защо нападнаха изпълнителя

Бисексуалността и Лиъм Пейн

Песента "Both Ways" се оказа проблемна

Това едва ли е случайно, защото Камил Роу е французойка, а и Хари Стайлс сподели в интервю за Зейн Лов от Apple, че е искал разрешение, за да включи това съобщение в песента.