Гуинет Полтроу е горда майка и често го показва с общи снимки с дъщеря си Епъл, които качва в Instagram. Съвсем наскоро сподели поредния очарователен кадър. И то от едно много специално събитие.

Гуинет Полтроу и емоционалното послание към

Дъщеря ѝ Епъл е отпразнувала своето дипломиране и по този повод гордата майка публикува стори Instagram, с което я поздравява.

Снимката е от празничния ден и с пожелание "Поздравления за всички абитуриенти и най-вече за Епъл Мартин".

Гуинет и дъщеря ѝ са широко усмихнати в прегръдката на Крис Мартин - бащата на Епъл.

Снимка 576375

Източник: Instagram / gwynethpaltrow

Въпреки че актрисата и 45-годишният музикант са разведени, като горди родители, разбира се, няма как поне да не се появят заедно за празника.

На фотографията виждаме, че и тримата са стилно облечени. Най-официален е бащата, който дори бихме предположили, че може и да е бил кавалер на бала, така придържайки се към класическия стил с костюм и бяла риза с вратовръзка.

Дамите също не отстъпват по елегантност.

Гуинет Полтроу, Кортни Кардашиян, Goop, Poosh, This Smells Like My Pooshy и ароматната свещ, която двете пуснаха на пазара

Мразят ли се Гуинет Полтроу и Кортни Кардашиян

Брандовете им са конкурентни

Въпреки че снимката е направена в близък план и тоалетите им не се виждат изцяло, Гуинет загатва, че е в лятно настроение със сламената шапка на глава, докато пък Епъл е предпочела да се облече в маслиненозелено.