В последно време Гуинет Полтроу сериозно се преориентира и от актриса стана бизнесдама. Не знае кога и дали някога отново ще я видим на голям екран, но пък винаги намира с какво да ни изненада и да накара всички да говорят за нея.

Гуинет Полтроу, Крис Мартин, Епъл Мартин и снимката от дипломирането на дъщерята на актрисата

Голямата гордост на Гуинет Полтроу

И едно специално семейно събитие

В момента усилията на Полтроу са насочени най-вече към нейната уелнес и лайфстайл марка Goop, която създаде още през 2008 г., но повечето от нас научиха за нея преди около година покрай свещите с аромат на вагина и оргазъм и  "вибраторът на нашите мечти", както самата актриса неведнъж го представяше. 

По всичко личи, че няма друг, който да рекламира и продава продуктите на Гуинет Полтроу по-добре от нея самата. В подкрепа на думите ни, разбира се, е и една от последните снимки, които се появи на официалната страница на Goop в Instagram. 

На нея виждаме актрисата, облечена в дънки с широки крачили тип чарлстон на собствената си марка. Интересно да се отбележи обаче е, че Гуинет е само по дънки и нищо друго. И въпреки че е снимана в гръб, предизвика вълна от положителни коментари и реакции. 

Брад Пит, Гуинет Полтроу и страхотните отношения, които имат въпреки раздялата си

Обичат ли се още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Какво изпитват бившите след толкова години

Някои от феновете ѝ отбелязаха, че има страхотно дупе, което изглежда забележително добре в този модел дънки. Други пък не пропуснаха да попитат дали има възможност за 360 градусова визия, "за да добият представа как изглеждат дънките отпред", с което явно се пошегуваха, че имат желание да видят гърдите на актрисата. 

Не крием, че Гуинет Полтроу ни е любимка - усмивката ѝ, хуморът ѝ, гафовете ѝ, способността ѝ да се разбира с бившите - още се чудим как го прави.

И да не забравяме - разкрепостеността ѝ - колко са тези, които говорят спокойно за вагината си или пък се снимат голи за рождения си ден, както тя го прави.