Гуинет Полтроу и Брад Пит бяха двойка между 1994 и 1997 г. Двамата дори бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. Вместо това те сложиха край на романтичната си връзка.

Гуинет Полтроу, хранене и каква диета спазва актрисата, за да е във форма

Тайната за перфектното тяло на 50-годишната Гуинет Полтроу

Ето как го прави

Години по-късно, през 2018 г. актрисата се жени за Брад Фалчук. Любопитното и за двамата настоящи съпрузи е, че преди заедно да създадат семейство, са били женени по веднъж.

Предишният брак на Гуинет Полтроу с Крис Мартин, фронтмена на групата Coldplay, е продължил повече от десет години, но през 2014 г. приключва. Бракът на Брад Фалчук със Сузан Букиник също не е бил краткотраен. Двамата са били женени цели десет години, преди да подадат молба за развод през март 2013 г.

За първите си бракове обаче нито Гуинет Полтроу, нито Брад Фалчук съжаляват, а дори са "научили много". Поне така казва актрисата.

Тя признава, че сега и двамата поддържат брака си, благодарение на това, че са станали много добри комуникатори. Освен това Гуинет Полтроу споделя и собствената си тайна за успешен брак.

"Начинът, по който изразявам любовта, е като готвя и се грижа за хората, които обичам, така че за мен това наистина е важна част от нашия уикенд."

В интервюто си за Entertainment Tonight актрисата говори не само за брака си, но споменава и предишната си връзка с Брад Пит. И по-конкретно - признава как сегашният ѝ съпруг приема взаимоотношенията им.

Интересното в случая е, че Гуинет Полтроу и Брад Пит все още са приятели и поддържат контакт. За бившия си годеник актрисата дори казва:

"Обожавам го. Той е невероятен човек и е страхотен предприемач, толкова креативен и толкова добър човек. Наистина го обичам."

И понеже тези думи звучат доста силно, Гуинет уточнява, че всъщност съпругът ѝ съвсем спокойно приема взаимоотношенията ѝ с Брад Пит.

"Съпругът ми вероятно е най-малко осъдителният, най-стабилният човек в нашата връзка, така че мисля, че той напълно уважава приятелството ни", обяснява още актрисата.

Гуинет Полтроу, Goop и снимката със златна боя, която актрисата качи за рождeния си ден

Гуинет Полтроу - от глава до пети само в златна боя

Актрисата не се притеснява да захвърли дрехите

Освен това тя споделя, че държи на взаимоотношенията с хората, било то с колега, съпруг, гадже и съветва другите да не "късат" окончателно с никого, а да преодолеят неудобството и да търсят отново контакт със стойностните хора в живота си.