В последните години Гуинет Полтроу се е отдала на семейния живот със съпруга си Брад Фалчък и грижите за двете си деца. Наскоро тя разкри и причините, заради които е скъсала с професията, както и как са се пренаредили приоритетите й.

Гуинет Полтроу, откровенията на актрисата за кариерата ѝ и защо се е отказала от рано от нея

Как Гуинет Полтроу разбра, че не иска да е актриса

Бремето на известните

Полтроу отдавна е разбрала, че актьорството не е това, на което иска да посвети целия си живот. Дори му е дала повече, околкото трябва. Днес има различни любими занимания - като готвенето, и бизнес начинания - като свещи с аромат на вагина, част от лайфсатйл бранда й Goop.

Тя обаче не изключва на 100% някой ден отново да се появи на снимачната площадка на някой филм. Има обаче едно категорично изискване, за да може това да се случи.

Снимка 461484

Източник: GettyImages

В разговор с Наоми Кембъл в новия епизод на онлайн поредицата #NoFilterWithNaomi, актрисата признава, че ще се съгласи на нова роля, само ако е написана от нейния съпруг Брад Фалчък и той много държи именно тя да я изиграе.

"Трябва да спя със сценариста", пошегува се тя, но не и без доза категоричност в позицията си.

Снимка 513956

Източник: GettyImages

Освен това, Полтроу за пореден път призна, че се чувства доста некомфортно пред камерите, въпреки дългите години, в които е била точно там. За сметка на това, обожава да се занимава с театър и може пък да се върне на тази сцена, предава Daily Mail.