Едно от гадните неща на това да си известен е, че всички се интересуват от всичко в личния ти живот - какво се случва, как се случва, ама защо така се случва и т.н.

Гуинет Полтроу, Денят на благодарността и семейната снимка с порасналите ѝ деца

Какво разчувства Гуинет Полтроу в Деня на благодарността

Актрисата показва порасналите си деца

Гуинет Полтроу знае това много добре, защото самата тя е попадала под светлините на прожекторите  - не веднъж и именно заради личния си живот. 

В интервю за предаването на SiriusXM - Radio Andy, актрисата казва, че славата не е най-приятното нещо на света. А тя я сполита още на 26 години, когато печели Оскар за играта си във "Влюбеният Шекспир" (1998 г.).

Според нея именно това е бил върхът на кариерата ѝ. Именно тогава е разбрала, че всъщност не харесва професията си чак толкова много. Дори смята, че не си заслужава, защото един от най-големите ѝ плюсове е медийният интерес, който пък те поставя в полезрението на хората.

Гуинет Полтроу, Кейт Хъдзън и признанията за най-гадните им екранни целувки

Мъжете, които се целуват най-зле в Холивуд - според Гуинет и Кейт

Полтроу и Хъдзън имат какво да ни кажат

Гуинет Полтроу признава, че в началото на кариерата е страдала от факта, че всяка нейна раздяла се е превръщала в новина и че е била критикувана за всичко, което носи или пък казва.

Самотата е другата част от професията, която Полтроу не харесва.

"Не искам да съм сама в хотелска стая в Будапеща в продължението на шест седмици. Просто аз не съм такава."

Гуинет Полтроу, рожденият ѝ ден и голата снимка, която публикува по този повод

Гуинет Полтроу без дрехи за рождения си ден

Жива и здрава да е (и да ни радва все така)

Фактът, че голяма част от шефовете ѝ в Miramax (продуцентска компания, основана от Харви Уейнстейн и брат му Боб) са били доста строги и с тях не се е работило лесно, е било и поредното нещо, което е накарало Гуинет да разбере, че актьорската професия не е за нея, пише Fox News.