Преди около два месеца Илон Мъск и Grimes обявиха, че слагат край на връзката си, без да дават обяснения какво е довело до това тяхно решение. 

Grimes, славата и защо бившата половинка на Илон Мъск вече не иска да е известна

Токсичната връзка, на която Grimes иска да сложи край

Очевидно не й понася

Впоследствие всеки се върнa към работните си ангажименти, като това, което остана да ги свързва, е синът им X Æ A-Xii. Клеър Баучър, както е истинското име на Grimes, пък наскоро заяви категорично, че не иска да бъде известна, защото връзката й със славата е била "токсична".

Нейната голяма страст е музиката, а творчеството й определено не е по вкуса на всеки. Но новата й песен "Player of Games" заслужава да бъде чута, защото в нея май има някое и друго признание за Мъск.

"Влюбена съм в най-великия геймър, но той винаги ще обича играта повече, отколкото обича мен", пее Grimes. "Отплавайки към студената шир на Kосмоса, дори любовта не можа да те задържа на мястото ти", продължава тя, изтривайки всички съмнения дали говори за доскорошната си половинка. Все пак, преди да стане предприемач, Мъск е създавал видео игри.

Той неведнъж е признавал, че работата е най-важен приоритет в живота му и отнема голяма част от времето му. Дори при новината за раздялата им поясни, че новите мащабни проекти на SpaceX изискват от него да прекарва по-голяма част от времето си в централата в Тексас.

Grimes, Карл Маркс, новите снимки на бившата половинка на Илон Мъск и какво цели с тях

Как се забавлява Grimes след раздялата с Мъск

Целенасочени провокации

Певицата със сигурност е била наясно с това, когато са започнали връзката си, но явно в един момент този факт й е натежал повече. А сега очакваме още лични признания от нея под формата на изкуство.