Преди два месеца Grimes и Илон Мъск обявиха, че слагат край на отношенията си цивилизовано и ще продължат да полагат общи грижи за сина си. От тогава досега ексцентричната изпълнителка влезе няколко пъти във вниманието на медиите, но като цяло предпочита да бъде инкогнито.

Grimes, Карл Маркс, новите снимки на бившата половинка на Илон Мъск и какво цели с тях

Как се забавлява Grimes след раздялата с Мъск

Целенасочени провокации

И явно освен връзката си с милиардера, тя е решила да сложи край и на авантюрата си с известността. Факт е, че преди да се появи с Мъск на червения килим малцина знаеха името й. И явно драстичната промяна на обстоятелствата след това никак не е била по вкуса й.

В своя нова публикация в Twitter Клеър Баучър, както е истинското име, заявява, че вече има "нулев интерес" към това да бъде известна. Пояснява, че работата й изисква да бъде активна в социалните мрежи.

Но от нейната гледна точка това е еквивалентно на "емоционално насилствена връзка", защото по безброй пъти на ден чува какъв провал е, дори и просто да иска да върши професионалните си ангажименти.

Grimes, раздялата с Илон Мъск и шегите й за Космоса и плановете й

Шегите на Grimes след раздялата с Мъск

Какви ги е намислила

Очевидно Grimes е поредната известна личност, сблъскала се челно с тъмната страна на славата и на социалните мрежи. А след раздялата си с Мъск, тя иска да говорим за нея само заради музиката, която прави, предава NME.