В края на миналия месец разбрахме, че екстравагантната двойка Илон Мъск и Клеър Баучър (Grimes) се е разделила, но ще продължи да отглежда заедно сина си X Æ A-Xii.

Grimes, раздялата с Илон Мъск и шегите й за Космоса и плановете й

Шегите на Grimes след раздялата с Мъск

Какви ги е намислила

За милиардера нямаме никакви съмнения с какво запълва времето си, защото и преди, и сега, водещото в неговия живот е работата по компаниите му, които винаги се нуждаят от неговите идеи и решения.

Интересно ни е обаче какви ги върши вече бившата му половинка, която явно има и други занимания, освен да гледа сина си и да прави музика. Тя публикува в профила си в Instagram, на които я виждаме да чете на улицата книгата на Карл Маркс "Манифест на комунистическата партия", облечена в доста екстравагантно (но не и за нея) облекло.

Към тях Баучър добавя и обяснение, че е била "наистина стресирана" от факта, че папараците не са спрели да я преследват през изминалата седмица. След това обаче е осъзнала възможността да се държи като интернет трол и да се забавлява със заглавията, които чете по свой адрес.

Тя прави "пълното разкритие", че все още живее с "Е" (Илон Мъск) и не е комунист, въпреки книгата на Маркс, която чете. Grimes не крие, че в четивото има много "умни идеи". Но нейното мнение за политиката е трудно да бъде описано, защото системите, които смята за работещи, все още не са приложени.

Изпълнителката завършва с това, че ако папараците продължават да я преследват, ще трябва да измисли по-различни начини да се превърне в меме, като е отворена за предложения.

Илон Мъск, Grimes и новината, че са се разделили след тригодишна връзка

Илон Мъск пак е ерген

Защо се разлиха милиардерът и половинката му Grimes

Често ни е трудно да разберем какво точно иска да ни каже Grimes и този път не прави изключение. Но можем да си направим извода, че тези снимки, които и сама публикува, са добре обмислена провокация към папараците, които не спират да я следват по петите. А външният й вид и книгата в ръката й са целенасочено подбрани, за да се превърне в меме. Е, успя.