Вчера, 17 септември, Григор Димитров публикува няколко доста интересни снимки в профила си в Instagram. Социалните мрежи тенисистът използва предимно за изразяване на емоциите си покрай важни мачове, но и за споделяне на интересни мигове от живота си извън корта.

Един от тях е свързан с плажните му преживявания в компанията на красива блондинка. След края на участието му на Us Open, Димитров решава да се пробва в друг спорт - сърфа.

Мястото е едно от любимите на сърфистите по крайбрежието на Лос Анджелис - Little Dume.

Снимка 443304

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

Именно там Григор се среща със седемкратната световна шампионка по сърф Стефани Гилмор. И най-интересното е, че двамата се оказват фенове един на друг. Затова и кратката фотосесия е неизбежна.

На снимките двамата позират усмихнати на фона на океана със сърфове в ръка. Кадрите събраха близо 60 хиляди харесвания само за няколко часа, както и много съмнения дали само водният спорт свързва Григор и Стефани.

Григор Димитров, седмицата на модата в Ню Йорк и срещата в Ана Уинтър

С кого е най-добрата среща на Григор Димитров

Една специална дама

Най-вероятно Димитров е отишъл на уроци по сърф при Гилмор, но мнозина са на мнения, че двамата много си отиват като двойка и ще е страхотно да ги видим и в тази роля, а не само като учител и ученик.