Григор Димитров и Серина Уилямс са си доста близки приятели и си умират да се шегуват един с друг. Освен това, те не пропускат удобна възможност да си направят някой и друг комплимент и да кажат мила дума за другия.

Григор Димитров, Серина Уилямс и как тенисистката изненада колегата си

Закачките на Гришо и Серина

Успя да го изненада

Преди дни тенисистката взе решението да се оттегли от турнира в Синсинати, за да може да се възстанови от травмата на крака, която получи по време на Уимбълдън. А нейният "най-добър приятел" Гришо, както тя самата го нарече, се погрижи за повдигне духа й и да й оправи настроението.

В края на миналата седмица Уилямс сподели на стори в профила си в Instagram кратко видео, в което Димитров обяснява, че й се възхищава, защото обича стила й. "Това е и благодарение на мен, разбира се", не пропусна да се пошегува родната звезда на корта.

Клипчето обаче не е самоцелно, а е по инициатива на организаторите на турнира в Синсинати, които молят всеки участник да сподели на кой свой колега се възхищава и защо. 

Е, изборът на Димитров за някои може да е изненада, но за други не е, защото само със Серина той може да се пошегува в свой стил и да не остане неразбран. А дали има предвид стила й на корта или в модно отношение, оставя на нас да гадаем.

Серина Уилямс, Олимпийски игри и каква е причината тенисистката да не участва на тях в Токио

Личната причина, която спря Серина от Олимпийските игри

Какви са приоритетите на тенисистката

Признанието на Уилямс, че Григор й е най-добър приятел пък предизвика вълна от коментари от много други нейни близки, които явно също са смятали, че носят тази титла. А тенисистката прояви завидно чувство за хумор и разобличи техните прояви на ревност.