От около година Григор Димитров е щастлив с новата жена до себе си Лолита Османова. Преди нея родният тенисист имаше дълги връзки с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. И докато с тях не сме сигурни точно в какви отношения е, то с друга своя бивша е в повече от прекрасни.

Григор Димитров, Лолита Османова и рожденият ден на тенисиста в България

Гришо на 30 - с Лолита, в Хасково и истински щастлив

Юбилей в най-приятната компания

Гришо и Серина Уилямс бяха гаджета преди доста време и явно голямата възрастова разлика в полза на тенисистката лиши двамата от бъдеще като двойка. Но пък приятелските им отношения са все така силни и двамата използват всяка удобна възможност, за да ни го напомнят.

Вчера, 22 юни, Уилямс публикува стори в профила си в Instagram, на което е заснела как Димитров тренира на пътека във фитнеса.

Малко по-рано той се отбеляза, че е в Лондон и явно именно в английската столица е била случайната им среща. А причината да са точно там е турнирът Уимбълдън, който започва на 28 юни.

"Какъв фукльо", написа тенисистката към краткото видео, на което Гришо демонстрира завидна форма. Скоро след това и той го сподели в профила си и поясни, че е нямал представа, че има "публика".

Григор Димитров, Лолита Османова и защо красавицата не обича да играят заедно тенис

Когато Гришо ядоса Лолита

Какво тя мрази да правят заедно

Няма съмнение, Гришо и Серина се забавляват искрено, когато са заедно, дори и само по приятелски. А ние нямаме търпение за поредната доза шегички от тях.