Напоследък Григор Димитров и Лолита Османова са неразделни и това определено различава тази връзка на тенисиста от предишната му с Никол Шерцингер. Затова и всичко ни изглежда доста по-сериозно.

Лолита Османова, пътуването със самолет и фобията, от която страда половинката на Григор Димитров

Фобията, от която страда Лолита

Но се жертва в името на връзката им

Красивата Лолита проследи от ложите всички излизания на корта на Димитров на Australia Open. А наблюдателни фотографи успяха да заснемат интересен детайл от визията й, който породи много въпроси.

На безименния пръст на лявата ръка на Османова се забелязва красив пръстен с диамант, който много наподобява годежен. Лолита го комбинира с красиви диамантени обеци и не по-малко бляскаво колие на Cartier, които изпъкват на фона на спортния й тоалет в телесен цвят.

От Daily Mail припомнят, че Гришо и Лолита потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца предпочитаха да я пазят в тайна. А предположенията, че вече са сгодени, засега остават без потвърждение. Все пак, Османова е милионерска наследница и сама може да си позволи да си купи подобни бляскаво бижу. Но ще изчакаме и ще разберем.