В последните месеци Григор Димитров и Лолита Османова крадат всяка свободна минута, за да бъдат заедно. Но докато красивата милионерска наследница прекарва по-голяма част от времето си в Монако и не знаем точно с какво го запълва, тенисистът обикаля по света за различни турнири.

Григор Димитров, Серина Уилямс и как тенисистката изненада колегата си

Закачките на Гришо и Серина

Успя да го изненада

Заради последния - Уимбълдън в Лондон, Гришо изкара няколко седмици в английската столица. Участието му приключи на ранен етап, но не му позволи да бъде до половинката си на рождения й ден в края на миналата седмица.

Докато за празника на тенисиста двамата с Османова бяха в България, за нейния останаха разделени. Но изглежда на Лолита това не й бе особен проблем, защото приятелките й се погрижиха да направят деня й наистина незабравим.

Много цветя, подаръци, шампанско, гурме ястия, разходка с яхта и парти в дискотека - така премина рожденият ден на красавицата в женска компания. Тя сподели и няколко снимки, с които изрази благодарност за изненадата, която са й направили.

Григор Димитров, Лолита Османова и рожденият ден на тенисиста в България

Гришо на 30 - с Лолита, в Хасково и истински щастлив

Юбилей в най-приятната компания

Сигурни сме, че Гришо ще се постарае да компенсира липсата си и също ще зарадва подобаващо половинката си. А ние нямаме търпение да разберем как точно.