Очакваме да видим Григор Димитров отново в действие през идната седмица, когато започва тенис турнирът в Мадрид - Mutua Madrid Open.

Григор Димитров на събитие, организирано от принц Алберт и принцеса Шарлийн

Григор Димитров рамо до рамо с принц Алберт

Спортът ги събра

Преди това да се случи обаче от ATP решиха да направят забавно и интересно видео с най-добрия български тенисист.

От тенис асоциацията са дали възможността на няколко от колегите на Димитров да му зададат въпрос, на който той да отговори честно. Сред тях е и световният номер едно Новак Джокович.

Снимка 640765

Източник: GettyImages

Григор Димитров е известен с любовта си към гривните, като много често сме го виждали и на корта с такива. И по-точно българинът е голям почитател на гривните на френската компания за луксозни бижута Van Cleef & Arpels.

Ето защо Джокович попита Димитров колко точно гривни има. "Новак, повече, отколкото можеш да сложиш на китката си, човече. Аз съм голям фен на Van Cleef", отговаря българинът. След това чуваме как Новак Джокович допълва нещо много интересно.

Оказва се, че синът му Стефан е фен на Григор и е видял, че той носи гривни. Следователно е бил вдъхновен от българина и е поискал от баща си да му купи такава гривна. Но сърбинът му е отказал, защото не иска на едва девет години да носи толкова скъпи бижута.

"Така че искам да знаеш, че у дома говорим за теб. Благодаря ти... или по-скоро не", завършва шеговито Джокович. Григор Димитров получи интересен въпрос и от Томи Пол, който го накара да разкаже малко повече за случката отпреди няколко години, когато стана жертва на кражба.

Българинът казва, че е бил в автомобила си, когато покрай него е преминал моторист, който е свил огледалото му. "Когато се протегнах, за да оправя огледалото, дойде човек отзад, хвана ме за ръката и се опита да ми вземе часовника", разказва Димитров.

Григор Димитров в компанията на Ализе Лим и с Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Жената, която Григор Димитров вози в своето Lamborghini

Българинът знае как да се забавлява

Григор Димитров допълва още, че не е дал часовника лесно, но крадецът е прерязал каишката с остър предмет и е избягал. "За щастие, ръката ми не пострада", казва още българинът.