Брук Шийлдс има две дъщери от брака си с Крис Хенчи - Роуън (20 г.) и Гриър (17 г.). Както можем и да предположим, и двете момичета са наследили усещането за стил от майка си, но друго, дори по-ценно, което тя им е предала, е амбицията да постигат целите в кариерата си.

Брук Шийлд и Роуън Хенчи - как майка и дъщеря се забавляват по хавлии

Забавленията на Брук Шийлдс по хавлия

И в компанията на дъщеря й

Пред E! News по-рано тази година 58-годишната актриса разкрива, че не изисква от дъщерите си да следват нейните стъпки, но държи те най-вече да отстояват себе си.

По всичко личи обаче, че момичетата все пак взимат пример от майка си дори и когато става въпрос за мода. А поредното доказателство за това идва от 17-годишната Гриър.

На събитието CNN Heroes: All-Star Tribute в Ню Йорк, на което присъства заедно с майка си, тя изглежда зашеметяващо, облечена в дълга черна рокля без презрамки. Става въпрос за същата рокля, която Брук Шийлдс носи за първи път през 2006 г. - годината, в която ражда Гриър.

Снимка 646099

Източник: GettyImages

Въпреки че избира тоалет, който вече е носен от майка ѝ, Гриър все пак добавя и лични щрихи към цялостната визия. Така вместо прибраната прическа, на която преди години залага Брук Шийлдс, дъщеря ѝ предпочита да остави косата си пусната.

Брук Шийлдс през 2006 г.

Източник: GettyImages

Брук Шийлдс през 2006 г.

Освен това за разлика от майка си, Гриър добавя към тоалета доста по-деликатни бижута и като цяло визията ѝ е по-обрана. В същото време обаче е стилна и елегантна.

Защо Брук Шийлдс не иска дъщеря ѝ Гриър Хенчи да е модел

Защо Брук Шийлдс не иска дъщеря ѝ да е модел

Крушата не пада по-далеч от дървото

Това далеч не е първият път, в който 17-годишната дъщеря на Брук Шийлдс облича нейн тоалет. Преди няколко месеца момичето залага на рокля, която майка ѝ е носила през 2001 г. Още преди това пък 20-годишната Роуън решава да отиде на бала си с също с рокля на актрисата и избира тази от наградите Златен глобус през 1998 г.