В началото на април на световната премиера на "Линейката" в Лондон Ейса Гонсалес изненада всичките си фенове с голяма промяна, която беше направила във външния си вид. 

Ейса Гонсалес, Bulgari и новината, че актрисата ще представлява бранда в Северна Америка

Bulgari има ново секси попълнение

Ейса Гонсалес и бужита е идеална комбинация

И не говорим за избора ѝ на тоалет, а за прическата ѝ. Мексиканската актриса беше решила да загърби естествения цвят на косата си и да се боядиса в русо, което определено ѝ стоеше много предизвикателно.

Сега тя отново е руса, този път на страниците на лятното издание на V Magazine, където позира за забележителна фотосесия.

"Трансформирана от силата на бижутата Bulgari, това е мексиканската телевизионна звезда и героиня от екшън филми Ейса Гонсалес и то такава, каквато никога не сте я виждали преди", пишат под кадрите в Instagram профила на списанието. И признаваме си, наистина успя да ни изненада.

Ейса Гонсалес е родена през 1990 г. актриса от мексикански произход, която работи в Холивуд от 2007 г.

Започва кариерата си, играейки ролята на Долорес "Лола" Валенте в мексиканската музикална теленовела "Lola: Érase una vez", която я прави известна в родината ѝ. В интервюто за V Magazine актрисата признава обаче, че пътят ѝ към славата, особено в Америка не е бил никак лек.

Причината според нея от една страна се крие в расовата и половата дискриминация. Според Ейса латиноамериканците, особено жените, често са пренебрегвани във филмовата индустрия в Холивуд. 

"Има много стереотипи за латионамериканките. Вероятно сме едни от най-стереотипните хора на планетата Земя и мисля, че ни беше наистина трудно да превъзпитаме хората", обяснява Ейса. 

Тя признава, че според нея част от системния проблем на бизнеса е, че има толкова малко места за латиноамериканките. Това пък им създава манталитет, който им пречи да се доверяват и да споделят с другите, защото се притесняват, че ще им вземат това, което са успели да си извоюват. Според Ейса Гонсалес това е нещо, за което хората не обичат да говорят и се опитват да се преструват или игнорират. 

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Vogue Мексико и първата им корица за латиноамериканското издание

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина - очарователни и откровени

Двете позират за пръв път на корицата на Vogue Мексико

"Мога да говоря само за личния си опит, но трябваше да жертвам много и когато се налага да се изгориш до основи, за да те видят или чуят, и виждаш, че на други хора е лесно, е трудно да не изпитваш негодувание към тях."

Ейса допълва, че наистина е благодарна на всички жени, които полагат активни усилия в нейния бизнес. Всичко това я кара тя самата да има желание да помага на "нейните хора" - на талантливите жени кинематографисти, писатели и актриси от Мексико.

Ейса Гонсалес и промените в цвета на косата ѝ

Големите промени за Ейса Гонсалес

Как ни обърка актрисата

"Не искам да чакам вечно, искам да започна скоро, защото тогава можем да заемем толкова много място, че никой да не може да ни каже не. С малкото сила, която имам, ще направя всичко възможно да отстоявам докрай правата на латиноамериканките", категорична е актрисата.