2021 г. не започна никак розово за Мерилин Менсън, защото срещу него бяха изсипани доста обвинения в сексуален и психически тормоз.

Евън Рейчъл Ууд, Мерилин Менсън и заплахите, които той е отправил срещу осемгодишния й син

Ново тежко обвинение срещу Мерилин Менсън

Певецът е заплашвал и детето на Евън Рейчъл Ууд

Първа бе Евън Рейчъл Ууд, която го обвини в изнасилване. Около година по-късно разбираме нови подробности около преживяванията на актрисата. Според Metro.co.uk., тя е взела участие документалния филм Phoenix Rising.

В него Ууд разказва, че е била изнасилена от изпълнителя по време на снимките на видеоклипа към песента му "Heart-Shaped Glasses". Актрисата пояснява, че преди снимките да започнат ѝ е било обяснено, че ще има сцени, в които двамата правят секс, но не наистина, разбира се.

Останала е потресена обаче, когато камерите са започнали да работят, а Мерилин Менсън не е симулирал секс, а започнал да прониква в нея. Евън Рейчъл Ууд е категорична, че не се е съгласявала на подобно нещо.

Снимка 516669

Източник: GettyImages

Разочарована е от всички хора, които са присъствали, защото никой не се е погрижил за нея и не се е уверил, че е добре. Актрисата казва, че не е знаела как да се зашити, защото е била учена да не възразява по време на снимки.

"Чувствах се отвратително, сякаш съм направила нещо срамно. Екипът зад камера се чувстваше много некомфортно и никой не знаеше какво да направи."

Мерилин Менсън, съдебните дела срещу него и обиска на дома му в Лос Анджелис

Ново развитие в разследването срещу Мерилин Менсън

Три дела за сексуално насилие са заведени срещу певеца

Евън Рейчъл Ууд твърди, че това е първият път, в който срещу нея е бил извършен такъв насилствен акт. След случката на снимачната площадка насилието срещу нея от страна на Мерилин Менсън се е увеличило.