Нови и нови факти излизат за отношенията между Мерилин Менсън и Евън Рейчъл Ууд, както и за начините, по които той е злоупотребявал с нея. Последната информация не идва директно от Ууд, а от документи, до които The Daily Mail са се добрали.

Снимка 516669

Източник: GettyImages

От изданието цитират показания на актрисата по делото за попечителство над сина й, в които тя казва, че Менсън е заплашил да изнасили 8-годишния й син Джак.

Джак е син на Евън Рейчъл от брака й с актьора Джейми Бел. Двамата се разведоха през 2014 г. и водят попечителска битка за детето. Показанията й са от април тази година и явно заплахите на Менсън са последвали, след като през февруари тя разкри физическия и психически тормоз, на който е била подложена по време на връзката си с него.

Ашли Уолтърс, Мерилин Менсън и ново обвинение в сексуален тормоз срещу изпълнителя

Нови обвинения и дело срещу Мерилин Менсън

Проблемите продължават

Според показанията й тя е обезопасила дома си след заплахите и дори е наела охрана, която да пази нея и детето през нощта. Впоследствие Ууд се е преместила с Джак от Лос Анджелис в Нашвил като предпазна мярка.

"Получила съм тежки физически и емоционални травми от него и ме е страх, че той ще се опита да си отмъсти, че свидетелствам срещу него, като нарани сина ми и членове на семейството ми," казва актрисата. Официални обвинения за подобен тормоз срещу Мерилин Менсън има от още две жени - Ашли Морган Смитлайн и Есме Бианко.