Възпитанието на децата е сред вечните теми, най-малкото защото никой не се ражда готов родител. А един от най-спорните въпроси остава дали е добре да посягаме на нашите рожби и какъв би бил резултатът.

Ким Кардашиян, Меган Фокс, Джесика Алба и строгите правила, с които възпитават децата си

Звездите, които възпитават децата си строго

Не очаквахме това от тях

Американската актриса Ева Мендес наскоро качи цитат в Instagram относно пердаха и, естествено, предизвика широк дебат сред последователите си, които не споделят едно мнение.

"Пердахът прави за развитието на детето това, което прави удрянето на съпругата за брака", публикува звездата от "Хитч".

Болшинството се изказва категорично против посягането на деца, но за някои то оказва положителен ефект във възпитанието. Нейна последователка казва, че именно защото родителите й са я понаплясквали, се е превърнала във "възрастен с уважение".

Ева Мендес отговаря, че когато самата тя е била дете, "удрянето не е било опция". И въпреки че е против този метод, споделя още: "...всички сме родители по свой начин и нямам представа какво правя през повечето време... това (да си родител) не идва с наръчник..."

Ева Мендес, Райън Гослинг и как актрисата защити мъжа си

Как Ева Мендес защити Райън Гослинг

Добър баща ли е актьорът

47-годишната Ева Мендес и 40-годишният актьор Райън Гослинг имат две дъщери - Есмералда (на шест години) и Аманда (на четири), напомнят от Page Six.