Родителството не е лесна задача за никого. А да си родител и знаменитост едновременно, е ако не по-трудно, то поне е по-интересно като комбинация. (Или поне от наша гледна точка.) Да, парите не са проблем, но те са и за сметка на времето, отделено и посветено на семейството, децата и близките.

Анджелина Джоли, семейният й дом и как е изглеждала самоизолацията с децата

Анджелина Джоли - царицата на хаоса

Как протичат дните й

Въпреки това много известни родители успяват да свършат добра работа, докато отглеждат децата си, нищо че определения като "готини родители" може и да не са точните думи, които ги описват.

Всъщност майките и бащите могат да бъдат доста строги. Ето и някои от звездните родители, които се подреждат в тази категория според Stars Insider.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата актьори имат шест деца, на които Джоли не позволява да излизат сами от къщата.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Те пък имат четири деца, а г-жа Кардашиян е много стриктна, когато избира бавачки. Според публикации тя има книга с педагогически правила, на които държи.

Джесика Алба

Актрисата има три дъщери, към които е безкомпромисна относно времето за хранене и спане.

Мадона

Мама Мадона има шест деца, на едното от които е забранявала да яде нездравословна храна, както и да гледа телевизия до късно през нощта.

Бил Гейтс

Основателят на Microsoft има три деца. Като родител той е известен с това, че не им е позволявал да използват мобилен телефон или таблет, докато не навършат 14 години.

Сега всички са над 18, но продължаваме да се чудим дали разполагат с телефон.

Джулия Робъртс

Актрисата на "Хубава жена" има три деца, с които е строга по отношение на сладкишите и нездравословната храна.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Те имат три красиви деца, на които не се разрешава да гледат телевизия, както и да използват компютър, докато не станат осми клас (между 13 и 14 години). Интересно ни дали тези правила важат и след раздялата им.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

В интервю за списание People актрисата разкрива, че е строга с трите си деца и не им позволява да ядат сладки храни.

Джули Боуен и Скот Филипс

Джули Боуен има три деца от Скот Филипс и смята, че "да бъдеш най-добрият приятел на децата си не винаги е полезно за тях".