Ева Лонгория винаги е изглеждала силна жена, независимо от образите, които пресъздава. И май ще се окаже точно така.

46-годишната актриса вече може да се похвали с дебюта си като режисьор. Именно покрай филма си Flamin' Hot наскоро сподели и какво е чувството да си от другата страна на камерата.

"Аз съм шеф по природа. Обичам да казвам на хората какво да правят и съм много добра в това", разказва Ева Лонгория пред списание Hello!.

Лонгория споделя още, че участието й в хитовата поредица "Отчаяни съпруги" е нейното "филмово училище". Докато пресъздава образа на една от четирите главни героини, тази на Габриела Солис, тя попива куп умения от режисьора и продуцента. "Бях като гъба", цитират звездата от FOX28.

"Хората мислят, че съм актьор, превърнал се в режисьор, но аз мисля, че винаги съм била продуцент-режисьор. Винаги съм се интересувала повече от това, което се случва зад кулисите и от пълния контрол върху крайния продукт. Просто си помислих колко безсилни сме като актьори на снимачната площадка", казва Ева Лонгория.

Ева Лонгория, Холивуд и за какво е бясна актрисата на киноиндустрията

Ева Лонгория бясна на Холивуд

Пламенната реч на латиноамериканската актриса

Снимките по филма й Flamin' Hot приключиха, но още не ясно кога ще е премиерата му. Режисьорският й дебют е по действителен случай и проследява живота на Ричард Монтанйес, американски писател и успешен бизнесмен от мексикански произход, който популяризира пикантния снакс Flamin' Hot на барнда Cheetos, част от PepsiCo.