Само преди няколко месеца черни облаци се струпаха над главата на актрисата от "Отчаяни съпруги" - Фелисити Хъфман. Тя се призна за виновна пред съда по обвинение, че е дала подкуп, за да уреди приемането на дъщеря ѝ в престижен университет.

Ева Лонгория, тренировките и как актрисата отново влиза във форма

Ева Лонгория отново в супер форма

Толкова секси, колкото беше и преди бременността

Хъфман е платила 15 000 долара, за да улесни приемането на дъщеря си София. След признаването на вината си актрисата я очакват четири месеца затвор и глоба в размера на 20 000 долара. Окончателната присъда ще стане ясна на 13 септември.

Дни преди да разбере съдбата си, Фелисити Хъфман получи сериозна подкрепа от над 27 свои колеги, които написаха открити писма в нейна защита. Сред тях беше и Ева Лонгория, която си призна, че е имала труден период, докато е участвала в сериала "Отчаяни съпруги".

Според NBC, от писмото на Лонгория става ясно, че е имало период, в който неин колега я е тормозел. Актрисата не разкрива нито пола, нито името на въпросния човек, който я е тормозил. Това, което обаче става ясно, е, че Фелисити Хъфман се е застъпила за нея и тормозът е спрял.

Фелисити Хъфман и Ева Лонгория

Източник: GettyImages

Фелисити Хъфман и Ева Лонгория

Ева Лонгория пише, че е наясно, че това може да звучи като детска история, но за нея не е. Причината е, че по онова време е била най-младата сред звездите в "Отчаяни съпруги" и това, че е има мексикански корени, е утежнявало положението ѝ.

Актрисата обаче е изключително благодарна на Хъфман за това, което е направила. Знае също, че тя е добър човек, който е направил грешка.

А ето и още една от добрините на Фелисити Хъфман: в първите сезони на сериала тя, Марша Крос и Тери Хачър са взимали много повече пари, отколкото Ева Лонгория. Разбираемо - Лонгория е имала най-малко опит, но именно Хъфман е тази, която настояла заплатата ѝ да бъде изравнена с възнаграждението на останалите три.