Горещите вечери с коктейл в ръка и малко дрехи по тялото са вече приятен спомен, който ще ни топли през все по-наближаващата есен и не толкова далечната зимата. Въпреки това има хора, в които лятно настроение все още ври и кипи. А за Ева Лонгория изглежда няма сезон, който да й попречи да облече банските и отново да ни демонстрира страхотната си форма. 

Ева Лонгория и горещите ѝ снимки по бански от Италия

Горещите снимки по бански на Ева Лонгория

Опасно секси

Не можем да отречем, че 47-годишната актриса изглежда повече от отлично в късното черно горнище и черни бикини. И сме сигурни, че не само феновете на "Отчаяни съпруги" се усмихват, когато гледат снимката ѝ в Instаgram.

Освен споменатото облекло, на нея Ева Лонгория носи и широката си усмивка, докато се наслаждава на почивката си в Испания. Малко след като публикува снимката, качи и стори с четиригодишния си син Сантяго, когото целува по бузата, пише Daily Mail.

Да, очевидно си прекарва страхотно. Но изглежда не всичко е напълно перфектно. Актрисата разкрива, че си е изгубила гласа - нещо, за което твърди, че не й се е случвало от пет години.

"Няма го, да се надяваме, че ще се върне, светът има нужда от моя глас. Шегувам се, разбира се, но наистина се нуждая от гласа си тази седмица, имаме много репетиции и трябва да говоря", допълва тя и уточнява, че не е болна и няма коронавирус.

Въпреки това загубата на гласа ѝ не помрачава лятното ѝ настроение, защото по думите й всичко в Испания върви добре и тя е "щастлива, благодарна и благословена".

Ева Лонгория, Global Gift Gala, почивката й в Испания и как актрисата прекарва времето си в Марбея

Колко ослепително красива е Ева Лонгория в бяло

Как актрисата превзе Марбея

А и забавленията на Ева Лонгория не спират. Миналата седмица тя сподели серия от снимки, на които танцува в ресторант на плажа със сина си. Видяхме я с мек златист загар и отново в перфектна форма в атрактивен бял бански. "Моят малък партньор в танците", озаглави публикацията си тя.