Като един от най-популярните италиански изпълнители, личният живот на Ерос Рамацоти винаги е бил обект на засилен интерес не само на феновете му, но и на всички като цяло.

Ерос Рамацоти, Марика Пелегрини и раздялата им

Ерос Рамацоти отново е ерген

Певецът отново е сам

59-годишният изпълнител е имал не една и две връзки, като най-отчетливата е тази с Мишел Хунцикер. Двамата бяха женени от 1999 г. до 2009 г., като от брака си имат дъщеря - Аурора, която по-рано тази година го направи дядо.

Рамацоти има още две деца от други свои връзки. По-рано през тази година обаче се заговори, че в живота му има нова жена. Съвсем наскоро пък самият той съвсем официално го обяви в профила си в Instagram.

Оказва се, че половинката на Ерос Рамацоти е 34-годишната Далила Джелсомино. От публикациите на изпълнителя в социалната мрежа става ясно, че той съвсем не се притеснява от възрастовата им разлика, която е 25 години.

Предполага се, че искрата между Рамацоти и Джелсомино е пламнала в края на миналата година в Канкун, Мексико, където тя е живяла и работила. Според Italy 24 Press, тя е родена в Милано, но от години работи и живее далеч от родината си.

През годините е била модел, пиар и организатор на събития, като се твърди, че дори се е занимавала с музика. От Elle Италия, твърдят, че в Мексико Далила Джелсомино е работила в сектора на хотелиерството и недвижимите имоти.

Кой е Оли Грийн - 15 години по-младото гадже на Сиена Милър

Кое е 15 години по-младото гадже на Сиена Милър

Актрисата очаква второто си дете

По всяка вероятност двамата са се запознали през миналия октомври, когато Рамацоти е бил в Канкун, за да отпразнува рождения си ден. Любовта им обаче бързо е пламнала и Далила се е решила да последва изпълнителя по време на световното му турне.

В профила си в Instagram тя дори сподели няколко снимки от бекстейджа на концертите и написа, че е благодарна, че е успяла да стане част от турнето.

Гъсин Бълок-Прадо - коя е сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, за да пече десерти и гледа животни

Сестрата на Сандра Бълок, която заряза Холивуд, за да пече десерти

Гъсин Бълок-Прадо води съвсем различен живот