Преди няколко седмици стана ясно, че Енрике Иглесиас и Анна Курникова отново са станали родители. Щастливата вест съобщиха именно те с няколко снимки в профилите си в Instagram. 

Анна Курникова, Енрике Иглесиас и първите снимки на третото им дете

Анна Курникова и Енрике Иглесиас, както не сме ги виждали

Първите снимки на третото им дете

Кадрите бяха от болницата, малко след като детето се е появило на бял свят. И Енрике, и Анна написаха датата, на която се е родило момиченцето - 30 януари. Никой от тях обаче не спомена какво име са му избрали. 

Според Us Weekly името на дъщеря им вече не е тайна. Изданието пише, че двамата родители са решили да я кръстят Мери. Това споделя самият изпълнител по време на интервю за People. Енрике признава също, че двамата с Анна често ѝ казват Маша, което е умалителното на Мария на руски.

Междувременно Енрике Иглесиас обяви, че поема на ново турне през септември, като този път компания ще му прави не кой да е, а Рики Мартин. Двамата ще изнесат няколко концерта в САЩ, като за момента няма обявени дати за Европа. 

Енрике Иглесиас има няколко месеца, в които да се порадва на новородената си дъщеря и семейството си, преди отново да се отдаде на работни ангажименти. 

Енрике Иглесиас, Николас и Луси и нова доза семейни забавления

Кой не иска целувките на Енрике Иглесиас

Нова доза семейни забавления