Еминем е признат за един от най-добрите рапъри и това го знаят всички. Но той се е доказал не само като изпълнител, но и като човек, на когото мнозина се възхищават. А сега имаме още една причина да го направим.

Еминем, Ники Патерсън и рекордът на Гинес, който постави за най-много татуировки на един и същи музикант

Жената с най-много татуировки, посветени на Еминем

Това се казва да си луд фен

Поводът е историята с Риана и бившия й приятел Крис Браун, който я преби през 2009 г. и бе осъден на пет години пробация и общественополезен труд. В своя неиздавана стара песен, Еминем пък казва: "...разбира се, че съм на страната на Крис Браун".

Когато въпросната песен се появи публично през 2019 г., говорител на рапъра поясни, че "това е на повече от десет години". След като я записва, Еминем се отказва от песента и я пренаписва, пише BBC. Така или иначе обаче стана ясно, че рапърът е бил на страната на своя колега.

Сега Еминем намери начин да се извини на Риана, с която неведнъж са работили заедно, и то много успешно. И го направи с песен.

"Zeus" е част от новия, появил се изненадващо в края на миналата седмица, албум на рапъра Music to be Murdered By - Side B, продължение на излезлия през януари единадесети студиен албум Music to be Murdered By.

В "Zeus" Еминем признава, че е съгрешил със старата песен. Той рапира текст, в който казва, че от цялото си сърце се извинява на Риана и че не е искал да я наскърби.

Крис Браун разказва защо преби Риана

Крис Браун разказва защо преби Риана

В историята, която е екранизирана, е намесена ревност

А дали певицата от Барбадос, която отскоро има нова любов в живота си, ще приеме това извинение, предстои да видим.