Наскоро Марая Кери обяви издаването на мемоарите си The Meaning of Mariah Carey, които очакваме да излязат на пазара на 29 септември.

Според информация на Fox News има един човек, който доста се притеснява относно това какво точно е написала Марая Кери в книгата си и това е Еминем.

Той имаше връзка с певицата в началото на 2000-а година и очевидно се тревожи, че тя може да разкаже неприятни и може би интимни подробности за него.

Снимка 429625

Източник: GettyImages

"Той се притеснява, че тя ще каже, че е бил лош в леглото или че е егоистичен любовник. Защото той винаги е бил несигурен в себе си, а тя много добре знаеше това...", пише Daily Mail, позовавайки се на свой източник.

Изданието още пише, че Марая Керии винаги му е била слабост, но връзката им е била много сложна и токсична и затова рапърът е подготвен, че певицата може да се изкаже не много ласкаво за него.

Снимка 462075

Източник: GettyImages

Марая Кери и Еминем дълго време криеха връзката си и въпреки че в един момент Еминем призна, Марая Кери продължаваше да отрича пред медиите. След раздялата им двамата започнаха да се "нападат" помежду си чрез текстовете на песните си.

Не ни остава друго, освен да изчакаме излизането на The Meaning of Mariah Carey на 29 септември, за да проверим дали опасенията на Еминем ще се окажат верни.

The Meaning of Mariah Carey, Марая Кери и автобиографичната й книга

Истината за Марая Кери

Какво да очакваме от нея