Няма две мнения по въпроса, че Емилия Кларк дължи стремглавото развитие на кариерата си на Game of Thrones. Самата тя го знае и никога не го е крила, но не всичко е било цветя и рози.

Емилия Кларк, рожденият й ден и гостите от от Game of Thrones Кит Харингтън и Джейсън Момоа

Емилия Кларк и супервеселият й рожден ден

Актрисата навърши 33

Кларк гостува в седмичния подкаст на актьора Дакс Шепърд - Armchair Expert, и сподели някои интересни подробности от началото на кариерата си.

Актрисата признава, че работата по Game of Thrones е била добре дошла за нея, защото по онова време - 2010 г., тъкмо е завършила училището по актьорско майсторство и е имала нужда да натрупа опит.

Когато е прочела сценария за първи път обаче е останала шокирана от броя на голите сцени, в които трябва да участва. Тогава е разбрала и къде е уловката и защо са взели актриса без никакъв опит за една от главните роли.

Емилия Кларк признава, че въпреки това е имала много спорове с екипа по време на снимките. Имало е сцени, в които от нея е било изисквано да бъде чисто гола, но тя е настоявала, че това не е нужно и може да остане покрита с чаршаф, пише Sky News.

Наградите Еми 2019, Емилия Кларк, Джоди Комър, Зендая и най-секси актрисите

Секси дамите, които събраха погледите на наградите Еми 2019

Секси е меко казано и за трите

Тогава обаче е срещала отговори от сорта на - "Не искаш да разочароваш феновете на Game of Thrones". Заради всичко преживяно по време на снимките на първи сезон, Кларк казва, че дълго време след това е смятала, че не е достойна да прави нищо по-значимо от това да се съблича.