С всяко свое следващо действие напоследък, Емили Ратайковски ни обърква все повече. Моделът не спира да се появява с нови и нови мъже, с които твърди, че няма връзка. Последният, за когото се заговори, е Хари Стайлс.

Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

Страст ли бе, да я опишеш

Емили Ратайковски продължава да твърди, че "все още не мисли" за мъже - дори след като беше забелязана да се целува страстно с Хари Стайлс в Токио.

"Има милион безумни, неточни неща, които се твърдят за моите връзки", казва моделът пред Los Angeles Times в интервю, публикувано в четвъртък, 6 април. "Определено все още не мисля за момичета. Въпреки че... знаете ли, понякога нещата просто се случват." 

В интервюто Емрата показва сдържано отношение към идеята за тях двамата със Стайлс, въпреки че бяха забелязани да се натискат без никакви притеснения в японската столица, където носителят на Грами изнесе концерти от своето Love on Tour.

Въпреки че 29-годишният Стайлс мълчи относно въпросното горещото видео, източник казва пред Us Weekly миналия месец, че Хари "винаги е бил много привлечен от Емили".

Въпреки че бившият певец на One Direction беше "развълнуван" от "свързването" с Ратайковски, според близък до него човек, романсът им може да не продължи, защото Емили те търси връзка, а се наслаждава на живота и граби с пълни шепи от него на фона на развода си със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард.

"Емили не търси нищо сериозно", казва източникът. "Тя просто се опитва да живее най-добрия си необвързан живот и да се забавлява."

Емили Ратайковски и Хари Стайлс - във вихъра на любовта

Мъжът, по когото Емили Ратайковски е луда

“О, той е страхотен!“

Наскоро Емрата намекна, че тя и Стайлс може да излизат от по-дълго време, отколкото е известно на обществеността. "Току-що започнах да се срещам с някого, когото мисля, че харесвам, така че това е различно", казва моделът в епизода на 9 март на Going Mental With Eileen Kelly, който беше пуснат две седмици преди епичната целувка с Хари Стайлс. С две думи, Емили Ратайковски продължава да ни държи под напрежение - все така объркани и неразбиращи какво точно се случва в личния ѝ живот.