В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард.

Малко след като стана ясно, че моделът официално се развежда, започнаха слуховете, че има връзка с Брад Пит. Списание People няколко пъти писа, че двамата прекарват все повече време заедно и се чувстват страхотно в компанията си.

Наскоро в интервю за Variety Емили даде малко яснота по въпроса като разясни, че отскоро е сама за първи път в живота си и просто чувства, че се наслаждава на свободата.

Емили Ратайковски, Брад Пит, High Low with EmRata и подкаста, който започва да води моделът

Емили Ратайковски за Брад Пит, за себе си и за самотата

Новото начинание на модела

След последните снимки, които публикуваха от Daily Mail, ясно се вижда, че Емили наистина се наслаждава, но не на свободата, а на... прегръдки и целувки.

Но те определено не идват от Брад Пит, а от мистериозен непознат мъж. Красавицата страстно се целува с половинката си по време на романтична вечеря в Ню Йорк.

Емили Ратайковски, списание W, събитието в Ню Йорк и секси визията на модела

Емили Ратайковски пак прикова погледите

Емрата е секси на всяко парти

Не можем да отречем, че 31-годишният модел изглежда по-щастлива от всякога и по всичко личи, че вече е преодоляла скорошната си раздяла.

Както винаги, Емрата изглежда страхотно, този път облечена в черна блуза с голи рамене, подходящ елегантен панталон в същата цветова гама и червени ботуши.

От снимките се вижда, че след приятната вечеря двамата се качват на мотор, управляван от непознатия мъж, преди да се отправят незнайно накъде. Все още не е ясно кой е мистериозният господин до модела и дали връзката им е сериозна. По всяка вероятност ще разберем съвсем скоро.