Щом стане въпрос за парти тоалетите на Емили Ратайковски, няма как да не държим очите си отворени на четири. Просто защото знаем, че те винаги са секси, провокативни и с тях тя винаги привлича погледи.

Емили Ратайковски, Брад Пит, High Low with EmRata и подкаста, който започва да води моделът

Емили Ратайковски за Брад Пит, за себе си и за самотата

Новото начинание на модела

Че Емили Райтаковски има стил, едва ли някой би спорил. Самата тя го е доказала с времето, през което сме я виждали облечена как ли не, винаги креативно.

Веднага се сещаме за дръзката ѝ визия на Versace от MET Gala тази година. В съзнанието ни ярко се е запечатил силуетът ѝ, изваян със сложен корсаж, направен изцяло от мъниста.

Снимка 591068

Източник: GettyImages

Помним и тоалета ѝ от партито след Оскарите - горнището ѝ, наподобяващо мозайка, съчетано с прилепнала черна пола с пайети, и двете дело на Armani Privé. На Емрата винаги можем да разчитаме, че ще ни зашемети с визия.

Снимка 591067

Източник: GettyImages

И точно това тя направи за пореден път. След като се завърна от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, където се проведоха Седмиците на модата, Емили не пропусна да се появи на парти в Ню Йорк.

На празника на списание W тя прикова погледите към себе си с предизвикателната и секси мрежеста рокля, украсена със скъпоценни камъни, която бе облякла.

С модния си избор Емили Райтаковски не остави много на въображението, разкривайки, че под роклята си носи много деликатно, едва забележимо бельо. Не се и съмняваме, че точно тя е била с една от най-запомнящите се визии на партито, нито пък че се е забавлявала и танцувала докато има сили.

Емили Ратайковски и видеото ѝ в TikTok, което породи слуховете, че е бисексуална

Бисексуална ли е Емили Ратайковски

Ново 20

На събитието са присъствали и много други знаменитости, сред които и моделът Карли Клос, пише British Vogue.