През последните години зачестиха случаите на жени, които публично обявяват, че са били жертва на сексуално насилие. А вълната се отприщи с обвиненията срещу Роджър Ейлс и Харви Уейнстейн. 

Ансел Елгорт и обвиненията в сексуално насилие към актьора

И този актьор ли е сексуален насилник

Обвиненията към Ансел Елгорт

Сега от писмо на Емили Ратайковски до New York Magazine става ясно, че самата тя също е била жертва на сексуално насилие.

Ратайковски казва, че през 2012 г. е взела участие във фотосесия за списание Darius. За целта тя и фотографът Джонатън Ледър е трябвало да прекарат една нощ в снимки, а моделът да бъде по бельо.

В стаята е имало и гримьор, който обаче в един момент си е тръгнал. Малко непрофесионално, но по време на фотосесията всички участници в нея са консумирали вино.

А когато Емили е останала сама с Ледър, той е поискал от нея да си свали бельото, за да направи няколко снимки и без него. Въпреки че се почувствала леко унизена, Ратайковски го е послушала, а за това е спомогнало и количеството алкохол, което е изпила преди това.

"Не помня да сме се целували, но помня, че изведнъж пръстите му влязоха в мен." Емили Ратайковски казва, че след това Джонатън Ледър се е държал с нея толкова грубо, че сякаш за първи път някой я докосва.

Заради болката, която е изпитвала, е успяла да отблъсне Ледър. След това е заспала, а на сутринта си е тръгнала. По-късно снимките, заснети по време на тази фотосесия, са били публикувани от Ледър в книга, а Емили твърди, че той няма правото да ги използва.

Емили Ратайковски, снимките ѝ по бански и временната татуировка, която си направи

Къде и какво си татуира Емили Ратайовски

Доста секси

Пред Fox News фотографът категорично отрича обвиненията на Емили Ратайковски, че я е насилил сексуално.