Не водим каквато и да било статистика, но ни се струва, че почти не останаха известни в шоубизнеса мъже, които да не са обвинени в изнасилване.

Джъстин Бийбър, обвиненията в сексуално насилие и как им отговори изпълнителят

Насилник ли е Джъстин Бийбър

Кой и в какво го обвини

Поредният в този списък се оказва Ансел Елгорт ("Вината в нашите звезди", 2014 г., трите филма за "Дивергенти", "Зад волана", 2017 г.). В Twitter момиче на име Габи е публикувало пост, в който казва, че актьорът я е насилил сексуално.

Постът вече е изтрит, но според Variety, момичето твърди, че преди години, когато е била на 17, се е свързвала с Елгорт чрез Snapchat. Тя не е очаквала да получи отговор, но актьорът ѝ е писал обратно и дори се е стигнало до среща.

Не само до среща, но и до секс. И тук идва проблемът... Въпросната Габи твърди, че актьорът не я е попитал дали иска да спрат да правят секс, въпреки че е знаел, че ѝ е за първи път и изпитва болка.

Според написаното от нея, единствената му цел е била да задоволи собствените си нужди. Твърденията са, че всичко това се е случило през 2014 г., когато тя е била на 17, а Ансел Елгорт на 20.

Ансел Елгорт, интервюто му за The Times и в колко човека може да бъде влюбен едновременно

Актьорът, който е влюбен и в жени, и в мъже

Ансел Елгорт изпада в откровения

Актьорът, разбира се, не закъсня с отговор на тези обвинения. Елгорт написа в Instagram, че не е съгласен с версията на Габи и никога не е, а и не би наранил никого.

Ансел Елгорт казва, че през 2014 г., когато е бил в Ню Йорк, е имал кратка афера с момичето. Признава, че са се разделили по неприятен начин, защото просто е спрял да отговаря на обажданията и съобщенията ѝ. Не оправдава постъпката си, но е убеден, че по никакъв начин не я е насилвал.