Добре известно ни е, че Емили Ратайковски не е от срамежливите жените. И в това няма нищо лошо, защото Емили иска да даде пример на всички жени, че не бива да се срамуват от телата си и могат да правят с тях каквото си поискат.

Емили Ратайковски, Шер, Met Gala 2019 и от кой беше вдъхновен секси тоалетът ѝ

Как Шер вдъхнови секси тоалета на Емили Ратайковски

Met Gala 2019 ще се помни дълго

Нов ден, нова гола снимка от Емрата, което не ни изненадва. За да покрие някои части от тялото си, е използва ръцете си, както и едно цвете.

От текста под поста обаче разбираме, че тази снимка има и определено послание. Ратайковски е крайно несъгласна с новия закон, който беше гласуван в щата Алабама, правещ абортите незаконни, без значение дали бременността е плод на изнасилване или инцест.

Емили Ратайковски, списание Love и секси клип с Великден

Емили Ратайковски като секси великденско зайче

Счупиха ни се яйцата от гледане

Според Емили Ратайковски, мъжете, гласували закона, се опитват да наложат волята си над женските тела, което е недопустимо. Моделът изтъква, че законът ще засегне най-много афроамериканската част от обществото в Алабама, защото именно те най-често прибягват до аборти.

Емили Ратайковски и секси скъсаните дънки

Секси скъсаните дънки на Емили Ратайковски

Емрата отново ни приковава погледите

Емили е на мнение, че всичко това е основано на расова и полова дискриминация и нарушава човешките права. Емили Ратайковски завършва с лозунга, че жените трябва сами да определят какво да правят с телата си.