Емили Блънт е сред любимите ни актриси, защото играе еднакво добре и в сериозни филми, и в комедии. И явно по принцип има чувство за хумор, защото разказва, че съпругът й Красински й поискал ръката, защото му приготвила едно специално и невероятно вкусно ястие. Любимият й обаче добавя още няколко причини.

"Нито звук 2", Джон Красински, Емили Блънт и твърденията на Ейми Шумър по техен адрес

Фалшив ли е бракът на Емили Блънт и Джон Красински

Ейми Шумър твърди това

Емили Блънт (38 г.) и Джон Красински (42 г.) се срещат през 2008 г., една година по-късно се сгодяват, а подписват през 2010 г. Днес имат две дъщери - Хейзъл (7 г.) и Вайълет (5 г.).

Наскоро актрисата сподели в подкаста River Café Table 4, че едно нейно перфектно приготвено пилешко ястие е било достатъчно, за да падне Красински на колене.

И в същото интервю Емили Блънт уточнява, че въпросният кулинарен шедьовър е бил по рецепта на Ина Гартен. Но актрисата явно съвсем целенасочено избира точно това да приготви на любимия си, защото ястието е прочуто като "годежно пиле".

"Лимон, чесън, лук, мащерка, сол и черен пипер... Разпръсквате лук около пилето, но го опаковате много плътно в тавата. И след това ги печете на висок градус около час и 20 минути... Когато извадите месото, го задушавате в малко вино и масло в същата смес от лук и чесън. Боже мой, божествено е", цитират актрисата от FOX28.

Колкото и вкусно да звучи "годежното пиле", Джон Красински споделя преди време, че е бил върл почитател на Блънт още преди да я срещне. И продължава да е така във всичко, което тя прави. Според прочутия режисьор и актьор 11-годишният им брак се крепи на взаимната им подкрепа.

Емили Блънт, Oppenheimer и ще участва ли във филма на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи

Емили Блънт може да изиграе съпругата на бащата на атомната бомба

Актьорският състав на Oppenheimer се разширява

А колегата им Ноа Джуп, който участва заедно с Блънт и Красински в "Нито звук", казва, че те са най-лудата и готина двойка, която някога е срещал.