Докато в България на 24 април подготвяме Великденска трапеза, французите ще гласуват за президент. За тази дата е насрочен балотажът между Еманюел Макрон и Марин льо Пен.

Жулиет Бинош, Шарлот Генсбур и писмото на интелектуалците, подкрепящи Еманюел Макрон

Писмото, което трябва да помогне на Макрон

Френските интелектуалци застанаха на негова страна

Вероятно с идеята да привлече повече избиратели, фотографката на Макрон публикува серия от снимки от посещението му в Марсилия. Но една от предизвика огромна вълна от реакции.

На предпоследния кадър от поста на Соазиг дьо ла Моасониер в Instagram виждаме как френският президент се е отпуснал на диван.

Дотук нищо толкова предизвикателно, но това, което приковава погледите, е разкопчаната му до средата бяла риза. А Макрон изглежда видимо доволен и се усмихва широко.

Очевидно и всички се забавляват със снимката, която разкрива окосмените гърди на 44-годишния президент. В Twitter дори вече се появиха смешни мемета.

Според "по-сериозните" коментари пък мъжествеността на държавния глава е сравнявана с тази на Шон Конъри в ролята на Джеймс Бонд.

CODA, La Famille Bélier, Оскарите и защо Еманюел Макрон поздрави създателите на филма

Президентът, който похвали награден с Оскар филм

Каква е причината за необичайния коментар

Дали публикуването на кадъра в крайна сметка наистина ще спечели симпатизанти на Макрон, или пък ще му изиграе лоша шега, предстои да разберем след края на изборите.