Светът на шоубизнеса винаги е бил интересен, а съвременните звезди се надпреварват да ни изненадват, както в личен, така и в професионален план. Но какво се случва с големите имена на сцената и случва ли се нещо изобщо? Ами случва се. И още как.

Принц Хари, Меган Маркъл и подкрепата на Елтън Джон

Звездният съюзник на Хари и Меган

Знаел ли е някой за плановете им

Един от динозаврите в поп културата на XX век - сър Елтън Джон, съвсем скоро ще зарадва ценителите със своя нов проект - "Elton: Jewel Box". На 13 ноември той ще пусне специален комплект, озаглавен "Elton: Jewel Box", съдържащ най-доброто, което е създавал през годините.

Колекцията обхваща цялата кариера на музиканта, от 1965-2019 г. и включва 148 парчета, лично подбрани от Елтън Джон.

Между тях са неиздаваното досега парче "Sing Me No Sad Songs" от 1969 г., както и песента "Here"s to the Next Time" от 1967 г. (по това време той все още е известен като Рег Дуайт). Най-добрият сингъл във Великобритания за 1976 г. "Don"t Go Breaking My Heart", записан в дует с Кики Ди, също влиза в колекционерското издание.

"Да се ​​ровя назад във всеки период от кариерата ми, с толкова подробности за Jewel Box, беше абсолютно удоволствие", каза Елтън Джон пред медии и допълни, че групата, с която са записвали в началото е била "навероятна, а песните просто се изляха от нас".

"Elton: Jewel Box" е масивен и впечатляващо изглеждащ комплект от "погребани съкровища, скъпоценни камъни и блестящи колекционерски предмети от емблематичния музикант", пише Rock Cellar Magazine.

"Jewel Box" ще излезе в различни формати, включително като кутия, съдържаща осем компактдиска, луксозна книга с фотографии и коментари на изпълнителя, LP версия (Long Play) с четири, три и два записа.

"Кутията за бижута" ще дойде и с възможност за цифрово изтегляне чрез стрийминг услуги.

И докато тази година концертите остават за заден план, Елтън Джон обяви, че отново смята да обиколи Северна Америка, и по-точно през 2022 година.