За Хейли и Джъстин Бийбър миналата година изобщо не беше лека. През юни стана ясно, че певецът е диагностициран със синдром на Рамзи-Хънт, който бе причинил временна парилиза на лицето му. Това доведе и до отмяната на концертите му от Justice World Tour.

Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър говори за най-тъжните и трудни си моменти

Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър говори за най-тъжните и трудни си моменти

Моделът с лично откровение

Здравословното състояние на половинката му Хейли също беше станало доста тревожно, след като през март се бе наложило да бъде откарана по спешност в болница.

"Седях на закуска със съпруга си, когато започнах да получавам симптоми, подобни на инсулт. Откриха, че съм получила малък кръвен съсирек в мозъка си, който е причинил недостиг на кислород и тялото ми само се е справило и се възстанових напълно в рамките на няколко часа", обясни първоначално Хейли Бийбър в Instagram.

Месец по-късна тя разказа по-подробно за "един от най-страшните моменти" в живота си във видео в YouTube. Тогава се разбра, че моделът е трябвало да си направи допълнителни изследвания в болницата и лекарите са преценили, че е наложително да ѝ се направи процедура, която да затвори дупка в сърцето ѝ.

След операцията Хейли Бийбър сподели, че се чувства добре и е доволна, че в крайна сметка специалистите са открили какъв наистина е здравословният ѝ проблем, за да може той да бъде решен. По всичко личеше, че моделът се чувства щастлива, че може да продължи напред с живота си. В интервю за Good Morning America тя разказа, че трудностите в здравословен план, с които са се сблъскали със съпруга ѝ Джъстин Бийбър, са ги сближили и още веднъж са им доказали, че заедно са по-силни във всичко.

Когато Хейли Бийбър е свръх секси, докато рекламира новия гланц за устни Rhode

Когато Хейли Бийбър прекали със секси снимките

Понякога има и недоволни

Сега, цяла година след процедурата на сърцето си, Хейли Бийбър отново сподели с феновете си как се чувства здравословно, но този път не пред медиите, а на стори в Instagram профила си. Тя благодари на невероятните си лекари за това, че дупката в сърцето ѝ е била открита и затворена. "Година по-късно се чувствам силна и здрава", завърши поста си моделът.