Британският поп изпълнител Ед Шийрън изненада всички с новините около себе си. Вчера, 19 май, певецът разкри, че е станал баща за втори път. Той и съпругата му Чери Сиборн са посрещнали своята втора дъщеря.

Ед Шийрън, Шийрънвил, имението му в Съфолк и частната му обсерватория

Скъпото хоби на Ед Шийрън

Какво добави той към имението си в Съфолк

Ед обяви вълнуващата новина в социалните мрежи, макар и да не сподели кога точно се е случило щастливото събитие. Нито пък името, което са избрали за бебето.

"Искам да ви уведомя, че имаме още едно красиво момиченце", надписа той към снимка на бели бебешки чорапи, която публикува. "Цялото семейство вече сме влюбени в нея. И станахме четирима."

31-годишният певец и 29-годишната Чери вече имат една дъщеря - Лира, която се роди през август 2020 г. И тогава Ед обяви новината по подобен начин - влизайки в Instagram и информирайки своите феновете. И сега, и тогава случващото се бе изненадващо за всички, които научиха, че двойката чака дете, броени седмици преди Чери да роди.

Причина за това е, че Ед и Чери пазят личния си живот в тайна. Все пак, от време на време, щастливият баща споделя по нещо. Така например през месец май 2021 г. той призна, че дъщеря му е неговият "най-голям фен" и че много се вълнува, когато ѝ пуска своите песни. И че особено много тя се радва на хита му от 2017 г. "Shape of You".

Кралица Елизабет, Ед Шийрън, платиненият юбилей и какво ще включва церемонията

Платиненият юбилей на Елизабет: 4 дни яли, пили и се веселили

Всичко, което знаем за церемонията

Пред Entertainment Tonight ък е споделял, че смята, че първата дума, която малкото момиче е произнесло, е "татко". Макар и да допълва, че не е напълно сигурен.