Ед Шийрън и съпругата му Чери са сред малкото прочути и млади двойки, които са въвели свои правила, за да запазят брака си. И усилията определено си струват, защото Чери не казва веднага "да" на Шийрън.

Ед Шийрън, Чери и уговорката им да излизат поне веднъж в седмицата само двамата

Какво си обещаха Ед Шийрън и съпругата му

Само и само да запазят брака си

Изпълнителят на хита "Perfect" й задава така мечтания въпрос за много от представителките на нежния пол през 2017 г. И признава, че е последвала "дълга пауза", след като той паднал на едното си коляно, за да й предложи тя да стане негова законна съпруга.

В скандинавското предаване Skavlan той разказва, че Чери приема година по-късно. Въпреки специалните приготовления и романтичната обстановка, която спретва за въпросния важен ден.

"Залез, навес, малко вино ... и дъжд", описва по-подробно атмосферата той. Но за малко усилията му да не бъдат оценени, защото когато предложил няколко пъти на Чери да се разходят, вероятно в градината, тя категорично отказвала.

На пръстена била гравирана датата на същия ден. Времето напредвало, вече минавало 21:00 часа. Накрая я склонил да излязат навън, но когато паднал на коляно и поискал ръката й, тя отговорила: "Ти шегуваш ли се?!"

Чери приема година по-късно, а Ед Шийрън проявява търпение, защото бил наясно, че това е важно житейско решение.

Поводът да сподели тези детайли обаче е друг. А именно - новината за предстоящото му парче на тема Коледа, което ще запише с Елтън Джон. И като стана въпрос за важни решения, самият Ед Шийрън в началото не одобрява първия му съвместен запис със сър Елтън Джон.

Ед Шийрън, дет метъл и дали няма да ни изненада с някое по-хард парче

Готов ли е Ед Шийрън да смени жанра

И как е научил всички рифове с китарата

"Не почувствах, че ми подхожда", цитират първоначалното мнение на Ед Шийрън от Daily Mail. Но все пак решава да се възползва от предоставената му възможност, защото си помислил, че никога не би могъл да знае къде ще е утре и че всичко се може да се промени за една нощ.